Kiswahili in Amsterdam

Jipatie Maarifa!

Reacties

Uit de cursusevaluaties van groepen die de Swahili cursus gevolgd hebben:

 • Heb ontzettend veel plezier gehad tijdens je cursus. Heb mezelf horen zeggen aan vrienden: met zo'n teacher kun je welk vak dan ook leuk vinden. Ik hoop dat je dus weer zulke prachtige lessen zult kunnen bieden in de toekomst. Dus nogmaals DANK.
 • Met veel plezier ging ik elke week naar de les toe!! 
 • Je gedrevenheid werkt voor mij stimulerend en aanstekelijk.
 • De cursus overtrof mijn verwachtingen; erg gedegen hebben we les gekregen! 
 • Uitgebreidere grammatica dan ik had verwacht.
 • De oefeningen zijn erg fijn om thuis rustig mee te oefenen, dat helpt echt in het onthouden en grip krijgen op de taal. 
 • Ik vond Katrijn een geweldige docent die ons altijd enthousiast wist te krijgen voor de niet altijd even interessante grammatica. 
 • Een hele goede docent; heel enthousiast. En een grote liefde voor de taal, die ze goed wist over te brengen. Gevarieerde lessen, waardoor de lessen ook omvlogen. 
 • Geweldig! Een lieve vriendelijke en zeer motiverende docente, die oog heeft voor ieders behoefte en niveau en daar heel goed op weet in te spelen. Zo blijft het voor iedereen leerzaam en leuk. Na de les ging ik altijd super vrolijk naar huis, dat kwam zeker door het aanstekelijke enthousiasme van Katrijn.
 • Ik zou deze cursus zeker aanraden! In relatief korte tijd goede uitleg van het Swahili met oefeningen die goed te doen zijn. Kortom prima voor een basisvorming Swahili!
 • Katrijn als docent is: enthousiast, motiverend, ze heeft humor en staat open voor vragen. Ze is origineel in haar lesmethode en biedt veel achtergrondinformatie. Ze heeft duidelijk passie voor taal, voor het Swahili en het lesgeven, wat haar een heel fijne docent maakt.
 • De cursus van Katrijn is een zware maar heel leuke en leerzame cursus die je goed op weg helpt met het spreken van de basis elementen van het Swahili. 
 • Swahili leren is heel leuk en goed te doen als je les neemt bij Katrijn.
 • Het leukst vond ik het enthousiasme van Katrijn, het oefenen met de uitspraak, dialogen, spreekwoorden. Het minst leuk vond ik het woordjes leren al was dit super zinvol.
 • Ik zou de cursus aan iedereen aanbevelen! Het Swahili is een leuke taal, de cursus is uitdagend, maar behapbaar. Katrijn is leuk en enthousiast. Ik heb er superveel van geleerd.
 • Echt een hele goede en enthousiaste manier van lesgeven, complimenten! Misschien dat er voor de co-assistenten iets meer medische woordjes ingebouwd kunnen worden?
 • De levendige manier van lesgeven heb ik zeer gewaardeerd, de grap om na veertig jaar weer in de schoolbanken te zitten met veel jongere cursisten met een heel andere stijl van leren dan uit mijn verleden, dat vond ik allemaal leuk.
 • Leuk om ook in contact te komen met anderen die naar Oost Afrika gaan.